Home Ankesat Ne Portal

Ankesat Ne Portal

by
0 comment

If you are looking for ankesat ne portal, simply check out our links below :

1. Ankesat | Pyet Shtetin

Ankesat


Ankesat | Pyet Shtetin
Ankesa. Në këtë rubrikë pasqyrohet një informacion i përgjithshëm rreth ankesave të paraqitura pranë Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të …

2. Rama: 600 të shkarkuar pas ankesave në portal – Abc News

Rama: 600 të shkarkuar pas ankesave në portal

… të organizuar në kryeministri për dëshminë e rasteve të zgjidhura përmes portalit shqipëriaqëduam.al, kryeministri Edi Rama theksoi arritjet e këtij portal dhe …

3. Ankesë dhe trajtim i dosjes me specialistin … – e-Albania

https://e-albania.al/eAlbaniaServices/UseService.aspx?service_code=12412

… takime ose ankesa në lidhje me shqyrtimin e dosjeve të ndjekura nga Agjensia e Trajtimit … Ju duhet të identifikoheni në portal për të përdorur këtë shërbim!

4. “Shqipëria që duam’

https://www.drejtesia.gov.al/wp-content/uploads/2018/04/Per_rregjistrimin_ne_Platforme.pdf

përgjigjje në nje kohë prej 10 dite pune, Ju ftojmë të rregjistroheni në platformën: … të Platformës si: Ankesa Ime, Nisma Ime, Fjala Ime, Interpelanca Ime, Nota …

5. Ankesat ~ Regjistro ankesen – Kryeministria

https://ssl.kryeministria.al/online/

Të dhëna personale. * Emër i plotë. * Gjinia. Zgjidhni gjininë, M, F. * Email. * Telefon. * Rrethi. Zgjidhni rrethin, BERAT, BULQIZË, DELVINË, DEVOLL, DIBËR …

6. Ankesat në portal, Rama: 150 punonjës u ndëshkuan, por …

Ankesat në portal, Rama: 150 punonjës u ndëshkuan, por vëzhgoheni të gjithë!

Ankesat në portal, Rama: 150 punonjës u ndëshkuan, por vëzhgoheni të gjithë! … TIRANE– Gjatë fjalës së tij në ambientet e Kryeministrisë për platformën e …

7. KLD, portal online për ankesat e qytetarëve – Gazeta Panorama

http://www.panorama.com.al/kld-portal-online-per-ankesat-e-qytetareve/

TIRANE – Këshilli i Lartë i Drejtësisë do të ofrojë një portal online, ku qytetarët mund të depozitojnë ankesa ndaj sistemit të drejtësisë. Portali do të ndërtohet në …

8. Ankesat në portal, raport masash ndëshkimore në kohë reale …

https://ata.gov.al/2018/07/18/ankesat-ne-portal-raport-masash-ndeshkimore-ne-kohe-reale/

TIRANË, 18 korrik /ATSH/ Rasti i dytë që lidhet me hipotekat ishte ai i një familjeje që vuante prej 8 vjetësh një gabim të zyrës së regjistrimit të …

9. Ankesa – Shqiperia qe Duam

https://shqiperiaqeduam.com/ankesa01/

Per Ankesat tuaja ne lidhje me abuzime ne zyrat e shteti, ose te punonjesve publik te cdo … e Ankeses ne portalin qeveritar shqiperiaqeduam.al duke klikuar ne butonin e meposhtem i cili … News Portal | Theme: News Portal by Mystery Themes.

10. Ankesat te platforma e bashkëqeverisjes, si funksionon …

Ankesat te platforma e bashkëqeverisjes, si funksionon

Kam hyre dhe ne portal dhe kam fituar vendin e punes i kam bere kerkese MSh dhe portalit dhe akoma nuk kam marre pergjigje . Kam derguar …

11. Ankesat në portal, Rama: 150 punonjës u ndëshkuan …

Ankesat në portal, Rama: 150 punonjës u ndëshkuan, qytetarët të denoncojnë, do shkojmë në zero vonesa dhe zero ryshfet

Home / Aktualitet / Ankesat në portal, Rama: 150 punonjës u ndëshkuan, qytetarët të denoncojnë, do shkojmë në zero vonesa dhe zero ryshfet …

12. admin, Author at Shqiperia qe Duam

https://shqiperiaqeduam.com/author/admin/

Per Ankesat tuaja ne lidhje me abuzime ne zyrat e shteti, ose te punonjesve publik te cdo lloji qofshin ato, mund te plotesoni formularin e Ankeses ne portalin …

Leave a Comment